Praktiskt information

Utbildningen startar inomhus ca 1,5 timme där vi diskuterar frågeställningar kring hälsa, beteenden och arbetsmiljö samt lär känna varandra. Efter det går vi ut i parken till de stationer som är relevanta för just er grupp för att reflektera och diskutera över olika scenarion. Utbildningen tar ca 5 timmar totalt hos oss.

Det är mycket viktigt att ni har kläder efter väder. Säkerställ att deltagarna fått information om att vi kommer att vara utomhus största delen under utbildningen.

Hjälm och varselväst finns att låna här. Vi har inte krav på skyddsskor. Deltagarna gör en anonym utvärdering i direkt i anslutning till utbildningen via en webblänk.

Innan besöket

Vi vill att deltagarna har genomfört Safe Construktion Training – en webbaserad utbildning innan ni kommer till Säkerhetsparken.


Lunch/fika

Vi avsätter gärna tid för lunch/fika efter era önskemål. Ofta äter vi medan dialog och utbildning rullar på i klassrummet. Både restaurang HEAT och Linas matsal fakturerar er direkt, uppge era fakturauppgifter i beställningen. Hos oss finns också en Convini matbutik med enklare rätter, yoghurt, drycker och olika bars. Ladda gärna ner Convini-appen innan besöket för smidig och snabb handling. Kortläsare för bankkort kommer finnas inom snar framtid. Microugnar finns.

Restaurang HEAT

Levererar lunch/smörgåsar/fika från 20 personer och uppåt. Dagens lunch inkl. smör, bröd, dryck, sallad.
Ring och beställ på: 070-302 41 81
e-post: arlandastad@heatrestauranger.se  

Restaurang Linas matsal

Levererar lunch/smörgåsar/fika till Säkerhetsparken från 8 personer och uppåt. Dagens lunch inkl. smör, bröd, dryck och sallad.
Ring och beställ på 070-740 83 49 alternativt 073-646 71 81 eller
e-post: info@linasmatsal.se

Hitta hit

Byggbranschens Säkerhetspark ligger på Kolstavägen 16 i Märsta, 5–10 min från ArlandaPendeltåg till Märsta, buss 579/583 till hållplats Tomta, 400 m promenad.

Faktura och ID06-registrerad kompetens

Vi skickar ut faktura efter genomförd utbildning. Vänligen fyll i fakturauppgifter och deltagarmallen som ni får på mejl innan besöket. Viktigt också om ni vill få kompetensen registrerad på deltagarnas ID06KB.

Säkert arbete-podden

Lyssna på Säkert arbete-podden, där vi lyfter arbetsmiljö och hälsa med intressanta människor i olika branscher. 

Klicka på bilden för att komma till podden på Spotify.

Kontakta oss