Utbildning för elever

UTBILDNING FÖR ELEVER I HELA LANDET

Utbildningen syftar till ”Tryggare och säkrare arbetsplatser och praktikplatser med noll olyckor” och skapar bättre förutsättningar för landets gymnasieskolor, högskolor och universitet att införa koncept och metoder för anpassad praktisk säkerhetsträning i sina befintliga utbildningar.

Utbildningen för skolor är kostnadsfri, kontakta oss för att boka. Ni har genom er lokala BYN dessutom möjlighet att söka resebidrag.

HUR GÅR UTBILDNINGEN TILL?

Vi startar inomhus ca 1 timme där vi diskuterar frågeställningar kring hälsa, beteenden och arbetsmiljö samt lär känna varandra. Efter det går vi ut i parken till de stationer som är relevanta för just er grupp för att reflektera och diskutera över olika scenarion. Utbildningen tar ca 3 timmar totalt hos oss.

Det är mycket viktigt att ni har kläder efter väder. Säkerställ att deltagarna fått information om att vi kommer att vara utomhus största delen under utbildningen. Hjälm och varselväst finns att låna här. Vi har inte krav på skyddsskor.

SE FILMEN

Filmen är gjord i samarbete med AFA Försäkring som mellan åren 2020-2023 bidrog ekonomiskt till landets skolor för att ge elever möjlighet att gå utbildning hos oss.

Läs om samarbetet med Afa Försäkring

Vill du veta mer eller anmäla till en utbildning för er skola, ta kontakt med utbildaren och skolansvariga Håcan Eskilsson.

Mobil: 0730-71 75 12
Tfn: 08-698 58 42
E-post: hacan.eskilsson@byggforetagen.se